Naam
Email
Bericht
  Beveiligings-code

 
[ 1 ][ 2 ][ 3 ][ 4 ][ 5 ][ 6 ]
07-05-2019 20:21
Fam. Lievense
Wij, 10 kinderen en 5 volwassenen hebben genoten van een midweek in de Bellefleur!
Een heel praktisch huis, van alle gemakken voorzien.
Schoon en heerlijke bedden!
De grote keuken is een aanrader!
Voor de kinderen een ideale plek om te spelen, zowel binnen als buiten.
29-11-2018 17:28
Fam. Van Veen
Voor een grote groep is dit ruime huis heel geschikt: schoon, goed ingericht, van alle gemakken voorzien, lekkere bedden en vooral privacy, zekere aan te bevelen!
07-11-2018 12:53
Van Lopik
Wij verbleven een weekend met 8 volw. en 7 kinderen in Bellefleur. De grote keuken is echt een aanrader. Schoon, netjes, prima locatie. 'Open' sanitair; 2 douches, 2 toiletten en 1 urinoir in 1 ruimte. Schommel en speeltoestel ernaast.
07-09-2018 21:48
Addie en Adri
Een rustige locatie met veel mogelijkheden om te fietsen.
Een prima huisje met alles wat je nodig hebt.
25-08-2018 20:44
Stef
Ook dit jaar hebben we weer met een groep wandelaars en verzorgers tijdens de Nijmeegse Vierdaagse gebruik gemaakt van Bellefleur en Juttepeer.
We komen ieder jaar weer graag terug omdat alles altijd prima voor elkaar is.De grote keuken is een genot voor onze twee kokkinnen.
We zijn alweer een paar jaar blij dat we deze accommodatie gevonden hebben.
21-08-2018 07:55
Ruud
We hebben het hier weer heerlijk gehad met de kinderen. Deze keer in de bellefleur alles is aanwezig voor een grote groep. En Rustoord doet zijn naam eer aan! Geweldig uitzicht op de boomgaarden. Elke dag verse melk bij de boer. Fruit en ijs eten kan overal. Wifi heeft een bereik tot op de dijk. En de kinderen vermaakten zich weer prima. We hadden zelf een zwembadje meegenomen. Net over de brug bij Rhenen kan je heerlijk mtb-en op een echt parcours. Tot de volgende keer!
23-09-2017 16:05
Bellekom
Voor de 2e keer huurden we dit geweldig leuke ruime familiehuis voor 24 personen. Een grote keuken met supersnelle afwasmachine en veel ruimte om met elkaar te eten, samen te zijn en spellen te doen. Er zijn 2 overdekte plekken waar je heerlijk buiten kunt zitten en kunt barbecuen, er is een barbecue aanwezig. Er is een mooi ruim grasveld en je hebt uitzicht op boomkwekerij. Het huis is rustig gelegen dus je bent niemand tot last als je met een grote groep bent.
19-08-2017 11:39
Henk en Alma
Van 7-14 augustus verbleven wij in de Knotwilg. Voor ons heel prettig dat we van maandag tot maandag konden boeken. We hebben een zeer prettig verblijf gehad: de Betuwe is een aanrader voor fiets- en fruitliefhebbers (we waren net op tijd om de laatste kersen mee op te helpen eten;). Rustoord is een prima plaats om te vertoeven! De Knotwilg is een uitstekende uitvalsbasis voor 2 volwassenen. Een verademing in deze snelle, digitale tijd. Een aanrader voor iedereen die de batterij even op wil laden. We komen vast nog eens terug.
22-06-2017 11:27
Gerard en Dijmph
Van 9 t/m 16 juni 2017 hebben wij genoten van een heerlijke vakantie bij jullie in de Betuwe. Wij werden welkom geheten door Koen en Lisa en nadat we kennis hadden gemaakt, bracht Koen ons naar de bungalow, De knotwilg. Daar stond een fles appelsap en een potje jam, beide uit de streek voor ons klaar. De Knotwilg is een complete leuke kleine bungalow,groot genoeg voor 2 volwassen personen. (Voor eventueel kinderen is er een 2e slaapkamer met stapelbed). Alles was in het huisje aanwezig, Fijne bedden, dat vonden wij erg belangrijk! Het is een prachtig vertrekpunt om te wandelen of te fietsen. Prachtig mooie omgeving om te fietsen, Betuwe, land van Maas en Waal, Utrechtse heuvelrug, Wageningen, Renkum allemaal goed te doen met de fiets. Wij hebben ook over de dijken langs alle grote rivieren gefietst, heel mooi!!
Ik had nog wat achtergelaten in het huisje en ook dit werd per direct nagestuurd.
27-05-2017 16:51
Mirijam en Gea
Van 22 t/m 26 mei 2017 een heerlijke midweek gehad in jullie bungalow de Knotwilg. We wilden een midweek om tot rust te komen en dat is bij jullie helemaal gelukt. Het huisje was klein, maar van alle gemakken voorzien. De bedden liggen heerlijk. De rit naar jullie toe is al prachtig, zo over de dijk, maar het uitzicht aan de ene kant op een weiland met nieuwsgierige dames (koeien) en aan de andere kant uitzicht op de boomteelt / fruitgaarden maakte het helemaal af.
[ 1 ][ 2 ][ 3 ][ 4 ][ 5 ][ 6 ]