Naam
Email
Bericht
  Beveiligings-code

 
[ 1 ][ 2 ][ 3 ][ 4 ][ 5 ][ 6 ]
21-08-2018 07:55
Ruud
We hebben het hier weer heerlijk gehad met de kinderen. Deze keer in de bellefleur alles is aanwezig voor een grote groep. En Rustoord doet zijn naam eer aan! Geweldig uitzicht op de boomgaarden. Elke dag verse melk bij de boer. Fruit en ijs eten kan overal. Wifi heeft een bereik tot op de dijk. En de kinderen vermaakten zich weer prima. We hadden zelf een zwembadje meegenomen. Net over de brug bij Rhenen kan je heerlijk mtb-en op een echt parcours. Tot de volgende keer!
23-09-2017 16:05
Bellekom
Voor de 2e keer huurden we dit geweldig leuke ruime familiehuis voor 24 personen. Een grote keuken met supersnelle afwasmachine en veel ruimte om met elkaar te eten, samen te zijn en spellen te doen. Er zijn 2 overdekte plekken waar je heerlijk buiten kunt zitten en kunt barbecuen, er is een barbecue aanwezig. Er is een mooi ruim grasveld en je hebt uitzicht op boomkwekerij. Het huis is rustig gelegen dus je bent niemand tot last als je met een grote groep bent.
19-08-2017 11:39
Henk en Alma
Van 7-14 augustus verbleven wij in de Knotwilg. Voor ons heel prettig dat we van maandag tot maandag konden boeken. We hebben een zeer prettig verblijf gehad: de Betuwe is een aanrader voor fiets- en fruitliefhebbers (we waren net op tijd om de laatste kersen mee op te helpen eten;). Rustoord is een prima plaats om te vertoeven! De Knotwilg is een uitstekende uitvalsbasis voor 2 volwassenen. Een verademing in deze snelle, digitale tijd. Een aanrader voor iedereen die de batterij even op wil laden. We komen vast nog eens terug.
22-06-2017 11:27
Gerard en Dijmph
Van 9 t/m 16 juni 2017 hebben wij genoten van een heerlijke vakantie bij jullie in de Betuwe. Wij werden welkom geheten door Koen en Lisa en nadat we kennis hadden gemaakt, bracht Koen ons naar de bungalow, De knotwilg. Daar stond een fles appelsap en een potje jam, beide uit de streek voor ons klaar. De Knotwilg is een complete leuke kleine bungalow,groot genoeg voor 2 volwassen personen. (Voor eventueel kinderen is er een 2e slaapkamer met stapelbed). Alles was in het huisje aanwezig, Fijne bedden, dat vonden wij erg belangrijk! Het is een prachtig vertrekpunt om te wandelen of te fietsen. Prachtig mooie omgeving om te fietsen, Betuwe, land van Maas en Waal, Utrechtse heuvelrug, Wageningen, Renkum allemaal goed te doen met de fiets. Wij hebben ook over de dijken langs alle grote rivieren gefietst, heel mooi!!
Ik had nog wat achtergelaten in het huisje en ook dit werd per direct nagestuurd.
27-05-2017 16:51
Mirijam en Gea
Van 22 t/m 26 mei 2017 een heerlijke midweek gehad in jullie bungalow de Knotwilg. We wilden een midweek om tot rust te komen en dat is bij jullie helemaal gelukt. Het huisje was klein, maar van alle gemakken voorzien. De bedden liggen heerlijk. De rit naar jullie toe is al prachtig, zo over de dijk, maar het uitzicht aan de ene kant op een weiland met nieuwsgierige dames (koeien) en aan de andere kant uitzicht op de boomteelt / fruitgaarden maakte het helemaal af.
21-05-2017 09:21
Gea
Heerlijk verblijf. Super schoon en qua keukeninrichting zeer compleet. We hebben met grote groep een heel fijn weekend gehad.
03-05-2017 12:03
Teun en Willemien Eilander
We zijn van 21 april tot 28 april in " De Meidoorn" geweest.
Heerlijk huisje met prachtig uitzicht op Rhenen. We hebben bijna elke dag gefietst in de omgeving. Mooie routes. De Betuwe is erg mooi.

20-02-2017 16:58
Marcel Tenhagen
Afgelopen weekend hebben we het 60 jarig huwelijk van de (schoon)ouders gevierd in Bellefleur. Met kinderen, kleinkinderen en achterkleinkind een groep van 14 personen. We huurden de grote keuken erbij en dat was een prima plek om samen te eten en te drinken, spelletjes te spelen en muziek te maken. De keuken zelf is uitstekend. Er is een grote koelkast, vriezer, een prachtig groot fornuis en een supersnelle afwasmachine. Bellefleur met extra keuken is qua prijs/kwaliteit verhouding dik in orde!
07-11-2016 17:30
d.boom
Een heerlijk verblijf gehad in "Rustoord". Het kleinste huisje, alles prima!En zeer aardig: de heerlijke appel-perensap en de zelfgemaakte frambozen-kersenjam, een Michelin-ster waard:).
01-11-2016 12:19
Lut
Het weekend van Allerheiligen met prachtig weer doorgebracht in de groepsaccommodatie. Leuk verblijf met alles erop en eraan: goed uitgeruste keuken, veel ruimte, nette kamers met heel goede bedden, toffe overdekte terrassen met vuurkorven en droog hout bij de hand, voldoende sanitair en hartelijke eigenaars. Hier komen we zeker terug!
[ 1 ][ 2 ][ 3 ][ 4 ][ 5 ][ 6 ]