Naam
Email
Bericht
  Beveiligings-code

 
[ 1 ][ 2 ][ 3 ][ 4 ][ 5 ][ 6 ]
18-11-2015 17:38
Familie Opsteegh
Afgelopen weekend hebben we een heel fijne tijd doorgebracht met onze familie (19 personen) in de groepsaccomodatie Bellefleur/Juttepeer.
Het was een heel gezellig verblijf met heel veel ruimte en van alle gemakken voorzien. Het was super netjes en bedden waren prima. De jam en de appelsap waren ook heerlijk.
Familie Lodder, BEDANKT
11-07-2015 11:19
M&M
Voor liefhebbers van stilte, ruimte, privacy, vogelgezang een ideale locatie. Wij hebben genoten van het goed ingerichte huisje, prima bedden, goede wifi, prettig contact met de eigenaren.
10-07-2015 09:58
Familie van Vliet
In het eerste weekend van juni hebben wij met de familie een weekend hier doorgebracht. Dit was in 1 woord fantastisch! Prima locatie, mooie huisjes, goede bedden en alle ruimte! Ook de wifi ontvangst is tegenwoordig goed!
09-07-2015 21:12
ingrid@ jos
Prachtige omgeving,leuk huisje ideaal om te overnachten,alles netjes.Zeer geschikt voor wandelaars,om vandaar uit rond te trekken.wij hebben het grote rivieren pad gelopen.Er stond heerlijke jam in de koelkast voor ons klaar.Wat we echt gewaardeerd hebben.
Wij kunnen het iedereen van harte aanbevelen om daar te overnachten.
09-07-2015 20:02
Cisca v. Schie
26 t/m 29 juni We hebben met de hele familie (22 personen) een lang weekend de 90ste verjaardag van ons moeder oma en grootmoeder gevierd.4 generaties hebben genoten van De JUttepeer en de Bellefleur met zijn geweldige locatie. Op de grote weide voor het huis werd er gebadmintond, trampoline gesprongen gevoetbald en zo meer. Ons moeder heeft er van genoten en wij ook. Het weer was ons goed gezind, van vroeg in de ochtend tot laat in de avond hebben we van buiten genoten. De overkapping zorgde voor een warme en gezellige sfeer. Ook was er een vuurkorf met voldoende hout om aan te steken voor de kille uurtjes.Goede bedden, mooie toilet en douche gelegenheid, en schoon... zeer belangrijk.
We danken de familie Lodders voor hun gastvrijheid en gulle gave , echte appelsap en jam van de Betuwe, heerlijk.
16-09-2014 18:40
c.v dorstvlegels
wij hebben afgelopen weekend een heerlijk weekend gehad. Wij hebben met 20 vrienden gebruik gemaakt van de groepsaccommodatie die erg schoon en mooi uitzicht heeft. Mooi gelegen in een prachtige omgeving. We werden erg warm ontvangen door de gastvrouw en heer met een eigen huisgemaakte pot jam.
15-05-2014 14:47
Bob en Kathy Zorgdrager
Heerlijk huisje in een prachtige omgeving!
Voor fietsers ideaal. Landelijk, maar toch een stadje heel dichtbij.
Een aanrader!!
11-05-2014 22:28
familie Meerman
Afgelopen week een weekje vakantie gevierd in de Meidoorn. Eerste indruk was: wat een heerlijk stekje! Weids uitzicht met paarden, Grebbeberg in de verte en verschillende mooie luchten. En wat een rust. Die indruk is ook zo gebleven. Schoon huisje. Lekker gefietst op huur fietsen van familie Lodder. WiFi inderdaad af en toe weg. Huisje was groot genoeg voor ons gezin (met 2 kinderen van 6 en 9 jaar). vermaakten zich met de natuur en de trampoline! Als je van rust en privacy houdt > goede plek!
01-05-2014 11:13
Simon en Ria Peeters
Afgelopen weekend hebben we genoten van ons verblijf in de Knotwilg. Heerlijk gefietst in de mooie omgeving.
Huisje was prima met goede bedden!
Zeker voor herhaling vatbaar,
Bedankt voor de hartelijke ontvangst,
groetjes uit Someren
29-05-2013 17:46
Fam. de Krijger
In de meivakantie hebben we met ons gezin in een huisje op Rustoord gezeten. We hebben een prachtige midweek gehad. Het huisje was schoon, van alle gemakken voorzien en met voldoende privacy. De rust en de omgeving zijn ons ook goed bevallen. Zeker voor herhaling vatbaar.
[ 1 ][ 2 ][ 3 ][ 4 ][ 5 ][ 6 ]