Naam
Email
Bericht
  Beveiligings-code

 
[ 1 ][ 2 ][ 3 ][ 4 ][ 5 ][ 6 ]
26-04-2016 14:42
Familie Meijer - Zijlstra
Pasen 2016 hebben wij met 16 personen doorgebracht in huis de "Bellefleur". Mooi, ruim,schoon huis,van alle gemakken voorzien.Prettige bedden,douche-en toiletvoorzieningen en keuken! We werden ontvangen met heerlijke verse appel/perensap,jam en paaseitjes en zelfs keukendoeken en toiletpapier waren aanwezig.Wij hebben heerlijk gebarbecued onder het grote afdak en van de fantastische omgeving genoten.De kinderen hadden voldoende ruimte en mogelijkheden op het speelveld,de speeltuin en de overkapping met tafeltennistafel. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar.
11-04-2016 14:53
Boudewijn en Marion
We waren eind maart met een ander stel in de Peppel. Wat een fijne plek! Ik geloof niet dat ik eerder in zo'n goed verzorgd huisje ben geweest. Prachtige omgeving met rust en ruimte. Zeer aan te bevelen!
15-01-2016 08:28
familie Martens
We hebben een midweek doorgebracht in huisje de peppel tijdens de eindejaarsperiode. We hebben genoten van ons verblijf, ook de kindjes hebben zich geamuseerd. In het huisje was alle comfort voor handen.
Leuke uitvalsbasis voor wandelingen met de hond in de rustige omgeving.
Zeker de moeite waard voor een vakantie midden in de natuur.

18-11-2015 17:38
Familie Opsteegh
Afgelopen weekend hebben we een heel fijne tijd doorgebracht met onze familie (19 personen) in de groepsaccomodatie Bellefleur/Juttepeer.
Het was een heel gezellig verblijf met heel veel ruimte en van alle gemakken voorzien. Het was super netjes en bedden waren prima. De jam en de appelsap waren ook heerlijk.
Familie Lodder, BEDANKT
11-07-2015 11:19
M&M
Voor liefhebbers van stilte, ruimte, privacy, vogelgezang een ideale locatie. Wij hebben genoten van het goed ingerichte huisje, prima bedden, goede wifi, prettig contact met de eigenaren.
10-07-2015 09:58
Familie van Vliet
In het eerste weekend van juni hebben wij met de familie een weekend hier doorgebracht. Dit was in 1 woord fantastisch! Prima locatie, mooie huisjes, goede bedden en alle ruimte! Ook de wifi ontvangst is tegenwoordig goed!
09-07-2015 21:12
ingrid@ jos
Prachtige omgeving,leuk huisje ideaal om te overnachten,alles netjes.Zeer geschikt voor wandelaars,om vandaar uit rond te trekken.wij hebben het grote rivieren pad gelopen.Er stond heerlijke jam in de koelkast voor ons klaar.Wat we echt gewaardeerd hebben.
Wij kunnen het iedereen van harte aanbevelen om daar te overnachten.
09-07-2015 20:02
Cisca v. Schie
26 t/m 29 juni We hebben met de hele familie (22 personen) een lang weekend de 90ste verjaardag van ons moeder oma en grootmoeder gevierd.4 generaties hebben genoten van De JUttepeer en de Bellefleur met zijn geweldige locatie. Op de grote weide voor het huis werd er gebadmintond, trampoline gesprongen gevoetbald en zo meer. Ons moeder heeft er van genoten en wij ook. Het weer was ons goed gezind, van vroeg in de ochtend tot laat in de avond hebben we van buiten genoten. De overkapping zorgde voor een warme en gezellige sfeer. Ook was er een vuurkorf met voldoende hout om aan te steken voor de kille uurtjes.Goede bedden, mooie toilet en douche gelegenheid, en schoon... zeer belangrijk.
We danken de familie Lodders voor hun gastvrijheid en gulle gave , echte appelsap en jam van de Betuwe, heerlijk.
16-09-2014 18:40
c.v dorstvlegels
wij hebben afgelopen weekend een heerlijk weekend gehad. Wij hebben met 20 vrienden gebruik gemaakt van de groepsaccommodatie die erg schoon en mooi uitzicht heeft. Mooi gelegen in een prachtige omgeving. We werden erg warm ontvangen door de gastvrouw en heer met een eigen huisgemaakte pot jam.
15-05-2014 14:47
Bob en Kathy Zorgdrager
Heerlijk huisje in een prachtige omgeving!
Voor fietsers ideaal. Landelijk, maar toch een stadje heel dichtbij.
Een aanrader!!
[ 1 ][ 2 ][ 3 ][ 4 ][ 5 ][ 6 ]